Despre Cabinet

Vă stăm la dispoziție și vă oferim cele mai eficiente tratamente în materie de îngrijire orală și estetică dentară. Clinica se departajează de restul pieței având un raport calitate-preț corect și oferind pacienților posibilitatea achitării tratamentelor în 12 rate egale.

Dr Postelnicu Ionella Georgiana a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Facultatea Economia Turismului Intern și Internațional din cadrul Universității Româno-Americane, masterul în Administrarea Afacerilor în Turism din cadrul Academiei de Studii Economice, București. Ulterior a obținut Competența în Implantologie Orală în cadrul Universității “Carol Davila” București și a participat la nenumărate cursuri de estetică dento-facială printre care International Master Course on Aging Science Paris, Competence in Esthetics Viena, Internațional Dental Conference & Arab Dental Exhibition Dubai, etc.

În anul 2012 a devenit membră a Societății Dentare Române, a Asociației Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, urmând ca după doi ani să dețină și calitatatea de speaker. În 2016 devine membră a Asociației Dental Office Managers și face parte din primele serii de specialiști în Management Dentar din România.

Doctor Postelnicu Ionella Georgiană este un medic specialist în Implantologie Orală, Estetică Dentară.

Este adepta tratamentelor fără durere si în ceea ce privește tratamentele ghidează pacienții spre un efect cât mai NATURAL.

Clinica pune la dispoziție toate ramurile medicinei dentare și are ca motto:

Alege ca zâmbetul să fie cartea ta de vizită!